top of page

 

GIRONÈS I RODÉS, S.L. és una empresa amb més de 50 anys d’experiència en el sector, situada a Blanes. Pel fet que el nostre sector està en constant evolució, tant en l’àmbit normatiu com funcional, hem adquirit una gran capacitat d’adaptació i flexibilitat,  basat en la formació continua dels nostres treballadors, per tal d’oferir un millor servei i les solucions més òptimes per a cada treball.

 

L’activitat de la nostra empresa se centra en diferents camps dins el món de l’edificació, tant en l’àmbit d’habitatges particulars, locals comercials, naus industrials o edificis, realitzant manteniment i noves instal·lacions elèctriques, instal·lacions d’aigua calenta sanitària, clima, refrigeració i calefacció, instal·lacions de telecomunicacions, domòtica i afins.

 

Les nostres activitats abasten un ampli ventall de possibilitats dins el sector de les instal·lacions, que afegit al nostre esforç per mantenir alts nivells de qualitat, seguretat i bon  preu, han fet que els nostres clients ens confiïn els seus nous projectes i manteniments preventius.

 

 

 

Història

 Qui somLampisteria Girones i Rodes | Instal.lador Blanes

bottom of page